De A.L.V.  is verplaatst naar 11 mei 2019


22 januari 2017

ALV en Nieuwjaarsvisite met wandeling in Bussloo.


Op naar Bussloo!!!!!


 

 

    18 september Familiedag in samenwerking met Royalty Inc te Echt  

De geweldig gezellige familiedag en tevens een klein feestje om de officiele erkenning van de VACS te vieren was helemaal georganiseerd door Jessica en Peter. Wat een leuke dag! Het weer zat mee. Het bleef de hele dag droog en 's-middags liet de zon zich ook nog zien. Echt een hondjestemperatuur! We hebben zeker 90 mensen geteld en een veld vol amies. Het was onbegonnen werk om deze honden allemaal te tellen want die zaten geen seconde stil.We hebben  genoten van al die amie's die over het veld renden en zich kosteijk vermaakten met hun soortgenoten.

Femmy en Joke stonden er met een nog grotere tombola dan bij de wandeling in Bussloo.Beide dames zijn een geweldige aanwinst voor onze club want ze zijn altijd bezig met "fundraising" voor de VACS, en ze hebben er nog plezier in ook!. Een tombola met zoveel mooie prijzen kan alleen met jullie twee slagen!!! De kas is weer gespekt.

Karl Donvil was aanwezig om de baasjes en hondjes op de foto te zetten en om natuurlijk een groepsfoto te maken. 

Will de Vries heeft toch weer enkele nieuwe leden binnengehaald. Ondertussen hebben we er al 75.

Tot slot een heerlijk verzorgde barbecue met smakelijke salades en perfect vlees.Favours Icecream was met heerlijk ijs aanwezig.

Peter en Jessica hartelijk dank voor deze geweldige dag de VACS treft het met jullie als sponsor en voorzitter!

En natuurlijk bedankt Fons voor de muziek en David, Annita en de andere dames bedankt voor de verzorging.

Hieronder een compilatie van deze heerlijke dag.


    
  


                    

Landelijke VACS hondenwandeling op 30 april 2016 in Bussloo


Een geweldige dag op en fantastische locatie, in een schitterend natuurgebied ,droog en  met heel veel zon. Leuke gezellige mensen en lieve honden die zich voorbeeldig hebben gedragen.

In het Hof van Bussloo werden we ontvangen met koffie en heerlijke krentewegge. Aan de kopjes hing een leuke attentie door Mevr. de Vries gemaakt.

Er werd volop gekeuveld terwijl Wendy en Rick alles voor de fotoshoot klaarzetten.  Een prima ambiance, een ongedwongen sfeer. Een goed verzorgde tombola waar men altijd prijs had.

                                                              

                                                                       

  

Nadat alle honden ongedwongen op de foto waren gezet en nog een kopje thee of koffie gingen we samen met de honden, op een paar leden na, aan de wandel. Om het gebied lag een verhard pad zodat we niet veel door de modder hoefden te lopen. Lekker zonnetje en een wandeling van 6,5 km in ongeveer 1,5 uur . De honden mochten ook zwemmen maar het waren allemaal mietjes die geen natte poten wilden hebben. De honden hebben genoten en volop gerend en de baasjes ook. De wandeling was zo voorbij omdat er veel werd gepraat over onze honden.


De leden die niet met de wandeling mee gingen hebben zich ook niet verveeld want die hebben volop plannen zitten te maken voor andere evenementen van de VACS.

Bij terugkomst zijn we lekker in het zonnetje op het buitenterras gaan zitten voor een drankje en iets te eten.


                                                                      

We hebben grote bewondering voor onze oudste leden die nog steeds zich met hart en ziel  voor ons mooie ras: de amerikaanse cocker spaniel, willen inzetten en die ook op deze dag aanwezig waren.

Mensen die niet geweest zijn hebben beslist iets gemist!


  

       


Reacties:

* Joke en Femmy, heel hartelijk dank voor het organiseren van de wandeling, tombola en de koffie met lekkers !! We hebben heel veel geluk gehad met het weer, zelfs na de wandeling op het terras in het zonnetje nog kunnen genieten van een hapje en een drankje !!

* Joke en Femmy bedankt voor het organiseren van de wandeling de foto shoot en de koffie met krentewegge wij vonden het super leuk en gezellig. Kan niet wachten op de foto's....

* Gisteren in Bussloo gewandeld met leden van VACS. Mooi weer, leuke mensen en leuke ami's. Wendy van Modellicious bedankt voor de shoot van de honden, iedereen bedankt voor de leuke ontmoeting en wandeling met mooi weer.

* Het was erg leuk!

* Wat een leuke gelegenheid, gezellig!

* Wij hebben genoten van de wandeling. Het was echt heel gezellig geen haat en nijd onder elkaar.

* Onze lieve Dottie vandaag voor de wandeling  heeft de dag van dr leven gehad. Heerlijk weer erbij, wat wil je nog meer.

Bedankt voor de leuke en gezellige dag. Django heeft inmiddels weer witte pootjes en ligt voor Pampus. Ik zelf niet heel veel      gelukte foto's dus ben benieuwd naar alle andere en die van de fotoshoot.